Een meisje? Of toch een jongen? 12x het geslacht van je baby voorspellen

Hoera, zwanger! Maar dan de grote vraag: Jongen of meisje, wat zal het worden? Een 20 weken echo biedt natuurlijk de uitkomst, maar dat duurt nog even. Kun je niet wachten en wil je toch al een gokje wagen? Ik verzamelde 12 methoden om het geslacht van je kindje te voorspellen*!

girl-baby-belly-blue-41271.jpeg

*Geen garantie natuurlijk, maar wel leuk!

Chinese maankalender

Dit is een van de meest bekende voorspellers. Je zoekt de leeftijd van de moeder op en de maand van conceptie. Het kleurtje laat je zien of je een jongen of meisje mag verwachten. Eigenlijk heel simpel, maar of het echt klopt.. Laat het weten in de comments!

1363084851_chinese-gender-chart.jpg

Puistjes-parade

Heb je last van puistjes of pukkeltjes? Dan krijg je een meisje. Een gladde en glowing huid wijst op een jongen. Ik heb me laten vertellen dat dit komt omdat een meisje tijdelijk je schoonheid ‘steelt’.

8-Homemade-Face-Packs-For-Oily-Acne-Prone-Skin-With-Videos.jpg

Ochtendmisselijkheid

Zit je elke dag aan de toiletpot gekluisterd? Dan word het vast een meisje. Mama’s die een jongen verwachten gaan fluitend zonder misselijkheid hun zwangerschap door.

Smaak maakt het verschil!

Heb je de hele dag door trek in zoete dingen? Schreeuwt je gevoel om chocola? Dan krijg je waarschijnlijk een meisje. Jongens-mama’s hebben trek in de meest vreemde combinaties. Vissticks met vla of augurken met slagroom bijvoorbeeld.

pexels-photo-179907.jpeg

Buikje rond?

Ook de positie van je buik zou het geslacht van je kleine kunnen verraden. Heb je een puntige buik? Dat past bij een jongen. Een meisje kondigt zich aan met een ronde en volle buik. Ook maakt het verschil of je je baby hoog of laag in je buik draagt. Hoog dragend voorspelt een meisje en laag dragend (bij je bekken) een jongen.

Met een ringetje erom

Ken je deze test al? Ik vond hem erg leuk: Bind een ring aan een touwtje en houd hem voor je buik. Draait hij rond? Beschuit met blauwe muisjes! En als hij slingers kun je alvast roze muisjes gaan inslaan. Tip: Een alternatief op de muisjes vind je in de volgende blog met baby-traktaties.

tales3.png

Oeps?

Merk je dat je onhandiger bent dan normaal, en een beetje uit balans? Dat zou wijzen op een meisje in aantocht. Mama’s die een jongen verwachten zijn juist stabiel en staan nog makkelijk op 1 been!

Hoofdpijn

Ben je een mama to be met hoofdpijn? Dan zou het maar zo kunnen dat je een jongen krijgt. Meisjes mama’s hebben daar geen last van.

Slaap kindje slaap

Merk je dat je een voorkeur hebt voor een bepaalde houding? Dat kan! Je rechterzij slaapt het prettigste wanneer je een meisje krijgt, en je linkerzij slaapt beter wanneer het een jongen wordt.

bed-sleep-rest-girl copy.jpg

It’s your feet!

Koude voeten, brrr, typisch een voorteken dat het een jongen wordt. Dan maar een extra paar sokken aan..

pexels-photo-325690.jpeg

Zwangerschapsstreep

Dat is een donkere streep die op je buik verschijnt tijdens je zwangerschap. Aan de hand van de lengte zou je kunnen zien wat je mag verwachten. Een lange streep (tot voorbij je navel) zou een jongen aanduiden en een korte streep een meisje.

Baking Soda

Een product wat aan populariteit wint in Nederland. Je vind het nu zelfs bij veel supermarkten al in de schappen. En de test die je er mee kunt doen is simpel (en volgens de Amerikanen 80% betrouwbaar). Meng 2 theelepeltjes Baking Soda met je urine. Wanneer er niets gebeurd is het een meisje, maar wanneer het begint te bruisen? Dan is het een jongen!

Deze tests zijn natuurlijk leuk om te proberen, en ze houden je lekker bezig tot aan die 20 weken echo. Want eerlijk is eerlijk, ik verwacht niet dat een van deze testen 100% accuraat is. Heb je een (of meer) van deze tests gedaan en klopt het bij jou? Of heb jij DE manier om het geslacht van je ongeboren kindje te bepalen? Laat het weten in de comments en deel je ervaring!

Met je familie samen raden wat het wordt?

 Ik heb een verzamelbord op Pinterest gemaakt met leuke ideeën om samen met familie en vrienden te raden wat het geslacht van je kindje word. Leuk voor bijvoorbeeld tijdens een Baby shower of om later op terug te kijken!

Meer blogs, knutsels of behind the scenes zien? Volg me via Pinterest, Facebook of Instagram.

facebooklogo

instagramlogo

pinterest-round-icon-31

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s