Over mij

Over mij

overmij.jpg

Ik ben Gabie, mama van 2 jongens (3 en 5), getrouwd en eigenaresse (dat klinkt zo raar) van SnipSnap. Ik knip graag papier, dat doe ik nu net een jaar en ik ben er aan verslaafd. Mijn afkick tik is papier kopen. Véél papier.

Ik ben altijd bezig, mijn hoofd staat nooit stil. Vaak loopt het ook over. Ken je dat, teveel tegelijk willen doen? Ik vergeet regelmatig het 10-uurtje van m’n oudste, speel elke dag wel voor politieagent, heb vaak geen zin om de was te doen en drink graag cappuccino. Ik ben creatief en vind complimenten moeilijk. Verder laat ik het eten wel eens aanbranden omdat ik te diep met mijn neus in de Pinterest-app gedoken ben.


Bloggen

warning.jpg

Ik schrijf al jaren voor mezelf, dus toen de zoveelste vraag kwam ‘waarom blog je eigenlijk niet?’ dacht ik; Tja, waarom eigenlijk niet?

Ik wil met dit blog je een kijkje geven in mijn leventje van multitasking.
Als mama, webshop eigenaresse, fotografe, creativeling, huisvrouw en meer, ga ik de dagelijkse uitdagingen aan. Benieuwd hoe? En waar ik tegenaan loop?

Ik ook!

Tevens wil ik dit blog gebruiken om tips en ideeën te delen voor jonge kinderen. Kleuters en peuters. Denk aan last minute cadeautjes (want ja, ik vergeet ook wel eens een verjaardag), leuke dingen om ze bezig te houden (zodat je net even aan je kopje koffie toekomt) en meer!

 

Over Snipsnap

Ik begon met Snipsnap in januari 2016, uit liefde voor papier, papierknipkunst en creativiteit.

Snipsnap is een pagina voor creatievelingen die graag werken met papier, liefhebbers van Papierknipkunst en gezellige mama’s, vrolijke vriendinnen, trotse opa’s en oma’s en happy families!

Als je graag DIY’s maakt, bezig bent met interieur en styling, met knutselen, met creatieve ideeën of modebewust shoppen voor de allerkleinsten (ook prematuren en couveusekindjes!), dan zit je hier goed! Op deze website vind je gratis patronen, uitleg over technieken, de nieuwste rages van papier voor in huis en de liefste en leukste babycadeautjes. Ook verschijnt er maandelijks een nieuwsbrief met leuke Freebies die een maand later ook hier op de site verschijnen (psst, ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan!).

Snipsnap is al te zien geweest bij MamaBlogger.nl in een leuk artikel (hier te vinden), is te horen geweest op de radio , stond in de krant en staat in juni 2016 ook in LandLeven Magazine!
Dit jaar doe ik ook mee als sponsor van de BabySwap van Lauver.
Heb je een kleintje op komst of al heerlijk in je armen? Doe ook mee, het is leuk en verrassend!

Wat begon als een site uit liefde, is uitgegroeid tot een passie. Een passie die ik graag met jullie deel en waarbij ik ook graag van jullie hoor! Ik moet zelf nog veel leren, en weet echt niet alles. Heb je ideeën, suggesties of wil je een keer samenwerken? Stuur me dan eens een berichtje op info@snipsnappapier.nl of via de contact pagina. Oh! Via Facebook kan natuurlijk ook, want ook daar post ik regelmatig nieuwtjes, weetjes, foto’s en meer. Net als op Instagram 😉

Als klein meisje zag ik mijn moeder bijna elke dag wel knippen. Ik vond het altijd prachtig om te zien, maar het zelf doen? Nee, dat vond ik niet stoer genoeg. Zo grappig hoe het kan lopen, want nadat ik afgelopen jaar voor het eerst echt een schaartje oppakte en zelf iets geknipt heb, kan ik niet meer stoppen. Ik begrijp nu mijn moeder haar liefde voor papier, papiersoorten, knippen, tekenen en ontwerpen. Het is verslavend, leuk en het kan altijd en overal wel!

Bij Snipsnap vind je alles op het gebied van Papierknipkunst én creatieve baby en prematuren cadeau’s! Betaalbaar, snelle service en advies. Snipsnap maakt Papierknippen en cadeau’s uitzoeken leuk en makkelijk voor jong en oud.

Advertenties